Prikbord

Nieuws & agenda

Richtlijnen corona

A.s. maandag opent onze school weer haar deuren. In de bijlage vindt u de nieuwste richtlijnen.

5 februariLees verder
Verplaatsen studiedag 10 februari 2021

De studiedag van woensdag 10 februari 2021 wordt verplaatst naar woensdag 14 juli 2021.
Dit betekent dat de kinderen woensdag 10 februari géén vrij hebben.

 

2 februariLees verder
Project: Baas van morgen

Donderdag 28 januari 2021 hebben Syenna en Lisa uit groep 8 een digitale kennismaking gehad met Peter Pleunis, directeur van Vita Talalay. Syenna en Lisa gaan op 10 juni (mits het toegestaan is) een dag de spreekwoordelijke 'stoel' overnemen van directeur Peter. 

Voorafgaand aan de persoonlijke kennismaking met Peter, was er een gezamenlijke introductie door Francis, van de organiserende partij JINC. Naast Vita Talalay zijn er twee andere bedrijven die deelnemen aan dit project, waar twee leerlingen van de middelbare school de 'stoel' van de directeur over zullen nemen.  

 

Tijdens de digitale kennismaking vandaag, die een uur duurde, hebben Syenna en Lisa niet alleen kennisgemaakt met het bedrijf, Vita Talalay, maar vooral ook met Peter persoonlijk. Aan de hand van een aantal voorwerpen hebben Syenna en Lisa zichzelf en Peter maakte gebruik van een aantal foto's. Na over en weer een aantal vragen gesteld te hebben, heeft Peter uitgelegd wat Vita Talalay voor bedrijf is en hoeveel mensen er werken en in welke functies. Daarnaast gaan Syenna en Lisa op 10 juni het proces beleven; hoe worden de matrassen (van natuurlijk materiaal) gemaakt?


Na de kennismaking met Peter werd er gezamenlijk afgesloten, weer onder leiding van JINC, waarbij Peter en Syenna en Lisa hebben opgeschreven wat ze van elkaar vinden. 'Jij bent...' De antwoorden zien jullie op de foto!

29 januariLees verder
Behoeftepeiling kinderopvang

Geachte belangstellende,

 

Binnen ons kindcentrum St. Oda krijgen wij geregeld vragen over mogelijke kinderopvang van 0 tot 4 jaar. Gezien deze vragen willen wij een behoeftepeiling doen onder onze huidige ouders van school maar ook in de omgeving van ons kind- centrum. Bij voldoende belangstelling willen wij kijken naar mogelijke peuter- en/of mogelijk kinderopvang binnen ons kindcentrum.

 

Meer informatie vindt u in de bijlage. 

29 januariLees verder
Ine Lammerschop genomineerd voor IB-er van het jaar!

Op dinsdag 9 maart vindt de landelijke (online) IB-conferentie plaats. De conferentie wordt georganiseerd door het Tijdschrift voor de Intern Begeleider (TIB), onderdeel van Instondo. Naast een interessant programma is er nóg een reden om deze dag warm aan te bevelen.

 

Ine Lammerschop, intern begeleider van onze school, is genomineerd voor de IB-er van het jaar en staat inmiddels in de top 3. Op 9 maart wordt bekend gemaakt wie uiteindelijk met de eer gaat strijken. Mooi hoe MosaLira-talent ook op dit podium zichtbaar wordt. Ook als school zijn we natuurlijk hartstikke trots op onze TOP IB-er en willen dit bericht daarom ook graag met jullie delen.

Van harte gefeliciteerd Ine en we duimen voor de winst!

22 januariLees verder
Het jaar 2020
In het jaar 2020 hebben wij samen met de kinderen vele mooie herinneringen gemaakt. Bekijk bijgaand filmpje voor enkele hoogtepunten.
Onze voornemens voor het nieuwe jaar: in 2021 gaan weer een heleboel mooie herinneringen maken.
18 januariLees verder
Kalender
Ouder-kind gesprekken deze week
1 maartLees verder
Start Kinderjury leesweken
3 maartLees verder
Vandaag rapport mee naar huis
5 maartLees verder
Studiedag: alle leerlingen vrij
16 maartLees verder
Vergadering OC 15.15 uur
18 maartLees verder
Week van het geld
22 maartLees verder
start zomertijd (klok 1 uur vooruit)
28 maartLees verder
Goede vrijdag. Studiedag: alle leerlingen vrij
2 aprilLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren