Welkom bij Kindcentrum Sint Oda

In de binnenstad van Maastricht ligt Kindcentrum Sint Oda. Ons kindcentrum onderscheidt zich door de aandacht voor creatieve vorming, kunst en cultuur. We steken graag onze nek uit voor ieder kind en bieden een veilig pedagogisch klimaat waarin elk kind zich optimaal kan ontwikkelen. Om steeds een goede onderwijskwaliteit te bieden, vinden we het belangrijk voortdurend te reflecteren op wat we doen.

 

Kindcentrum Sint Oda bestaat uit een basisschool, peuter- en buitenschoolse opvang. We hebben van 7.30 tot 18.30 uur een aanbod voor kinderen van 2 tot 13 jaar. 

 “We steken onze nek uit voor ieder kind gericht op een maximale (leer)opbrengst”

Creatieve vorming

Optimale ontwikkeling

Veilig klimaat

Bekijk het hele prikbord

Kalender

Bekijk het hele prikbord


klik hier
Baas van Morgen

Syenna en Lisa uit groep 8 hebben gisteren deelgenomen aan het project 'Baas van Morgen', georganiseerd door JINC. Syenna en Lisa hebben een dag op de spreekwoordelijke stoel van de directeur van Vita Talalay, Peter Pleunis, gezeten. Het doel van dit project is een waardevol contact op te doen voor later en van binnenuit zien hoe een bedrijf werkt.

 

Syenna en Lisa zijn op school opgehaald door Peter en hebben een hele dag meegedraaid binnen het bedrijf. Ze zijn begonnen met een vergadering, hebben een rondleiding gekregen, bekeken hoe de machines werken, overleg gehad met collega's binnen het bedrijf én geholpen bij het beantwoorden van het vraagstuk binnen het bedrijf: het creëren van gelijke kansen op de werkvloer.

 

Syenna en Lisa hebben hun bevindingen gepresenteerd aan de klas én hebben een interview gegeven! Dit interview kunnen jullie volgende week lezen in de nieuwste krant van Jong043.

 

Wij danken Peter, medewerkers van Vita Talalay en JINC voor het organiseren en uitvoeren van deze leerzame dag.

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences